söndag 16 oktober 2011

Födelsedagsvecka

Varför "bara" fira födelsedag när man kan fira nästan en hel vecka.

Sång, tända ljus, oboy och presenter gjorde att Alice rekordsnabbt hoppade upp ur sängen. Inte ville hon sitta kvar i sängen utan hade bråttom till soffan där presentöppnandet tydligen skulle äga rum. Lyckan var stor när hon öppnade paketet från moster som innehöll en legoförvaringslåda fullproppad med smålego. En glad liten Astrid var förstås med på ett hörn och firade storasyster.

Efter att ha hämtats från förskolan tidigare än vanligt fortsatte presentöppnandet. Om Alice hade fått alla presenter på morgonen hade det nog blivit ännu mer svårt att få henne att vilja åka till förskolan. Pippihus med tillbehör var uppskattat av båda våra Pippitokiga barn. Astrid var naturligtvis med på ett hörn nu också och tittade med spänning på när storasyster öppnade paket.

Alice klättrade snabbt upp på stolen för att spana in sin Blixtentårta medan jag dukade för kalas. Att hon sedan valde att äta chokladmuffins och chokladboll istället för tårta är en annan sak. Nöjd var hon i alla fall.

Den nyblivna 3-åringen är väldigt nöjd med alla presenter hon har fått också. Som om det inte öppnats nog paket tidigare under veckan så blev det ytterligare några under lördagens kalas. Badkritor, spel, mixerstav till köket och en legotraktor är några av nytillskotten i leksakslådorna.

1 kommentar:

  1. Det är stor skillnad på tillsatser och att tillaga maten. Enligt mig. ;)

    Jag hade en kompis som skulle lchf:a och började dricka vispgrädde som måltidsdryck. Hon mådde skit och slutade efter en vecka. Fy fan vad äckligt!

    Så ja, jag förstår precis vad du menar, haha.

    SvaraRadera