onsdag 28 mars 2012

Hur gör man?

Det finns ju inget godare än färsk mango, men hur ska man "skala" den utan att det kladdar för mycket och utan det liksom blir mangomos?? Tips mottages tacksamt.


Hade jag varit gravid hade mango lätt blivit min craving och Thomas hade fått ge sig ut mitt i natten för att handla mango och sedan skala den åt mig. Inte för att jag egentligen hade någon craving de två gånger jag varit gravid, men ändå.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. JAg undrar jag med. Det där med att skära rutnät fungerar ju inte!

    SvaraRadera
  2. Jojo skär rutnär och kräng skinnet utochin. Skär sedan av "kuben" vid roten, dvs gröp ur vid randen mot skalet. Fungerar på mogen men inte helt "mörjig" mango. Blir väl lite spill som inte blir lika fint. FInns för övrigt säkert någon fin instruktionsfilm på youTube ,-)

    SvaraRadera