måndag 5 september 2011

Kändisspotting i storstan

En helg i Stockholm passerar ju aldrig utan att man ser lite kändisar. Nu tillhör inte jag dem som blir särskilt imponerad eller tycker att det är så himla spännande så Rickard Wolff med flottigt hår på tunnelbanan, Martin Stenmarck på Tjejmilsscenen eller Göran Forsmark med ett vinglas i handen (Oväntat? Inte det minsta.) på restaurangen där vi åt middag på lördagkväll gör inte att jag springer fram med autografblocket direkt. Inte för att jag någonsin ens ägt ett sådant. Däremot måste jag lite motvilligt erkänna att det var lite kul att se både Anders Szalkai från programmen Sverige springer och Spring, och Isabellah Andersson, en fantastisk löperska som vann årets Tjejmil.


Tips: På torsdag är det dags för säsongsstart för Spring som man kan se på marathon.se. Man får massor av träningstips, tips på bra utrustning och det bästa är att programmet vänder sig till löpare på alla nivåer.

1 kommentar:

  1. Vadå?! Blev inte du sugen på en macka med massa smör på, eller att hinka en flaska vin eller varför inte lite ladies night!?
    Du har snöat in på löpning när du tycker det är mer spännande med isabellah och Anders än de tre musketörern ;-)

    SvaraRadera