torsdag 23 september 2010

Dags att flytta ut

Nu är det bestämt. Astrid ska flytta. Ja alltså inte hemifrån. Det tycker jag att hon är lite för liten för, men hon ska få flytta in i ett eget rum. Nu ska vi alla sova bättre! Astrid störs ju av oss på nätterna. När man vänder sig i sängen och det prasslar i sängkläderna, när någon (läs pappan) snarkar och när det låter i Alices babyvakt störs ju hennes sömn. Det är inte bara vi som vaknar en eller ett par gånger per natt för att ge henne mat. Nappistoppningarna fixar hon själv numera så vi kommer inte att behöva springa ett maratonlopp varje natt för att ge henne nappen om hon sover i eget rum. Om vi kände att vi inte har något att göra under helgen så har vi nu fixat oss ett litet helgprojekt. Inte för att det känns alltför betungande att bära över spjälisen till ett annat rum, men ändå ;)

Om det nu är någon som börjar oroa sig för att det inte finns något ledigt rum när man hälsar på eller om man inte får sova längre än till kl 6 på mornarna så kan jag meddela att Astrid får gilla läget och stå ut med att sova i samma rum som mammsen och pappsen under några dagar :) Ja just det, igår fick jag ju bästa nyheten på länge. Lillasyster har bokat flygbiljett och kommer för att hälsa på oss lagom till Alices 2-årskalas. Det blir kul! :)

3 kommentarer:

  1. Ellie stördes också jättemycket av oss när vi delade rum, men nu när hon har eget sover hon som en stock från det att honom somnar på kvällen tills hon vaknar kvittrandes på morgonen. :)

    SvaraRadera
  2. Lula sover också mycket bättre sen hon fick eget rum. I natt har jag bara varit upp 2 ggr å gett nappen. Wiiie!

    SvaraRadera
  3. Haha! Vilken tur, annars får jag och Astrid snarka ikapp eller nåt :D
    Det ska bli jättekul att komma upp, längtar och räknar ner!

    SvaraRadera