söndag 26 september 2010

Premiär

Igår var en stor dag i lilla Astrids liv. Hon fick duscha för första gången. Vi har ju naturligtvis tvättat henne under hennes dryga 6 månader, såna lortgrisar är vi inte, men hon har alltid fått bada i baljan. Duschpremiären gick bra. Hon grät inte, men hon tokskrattade visserligen inte heller. Hon sprattlade som en galning och verkade tycka att det var ganska spännande.




Efter en dusch, ombyte till pyjamas, lite lördagsmys i form av lek medan jag och Thomas åt middag, en flaska ersättning (vi har gått tillbaka till det för lillmagen mådde inte alls bra av välling) var det dags för nästa premiär, sova i eget rum. Det gick superbra! Inte en nappistoppning, bara mat som vanligt några gånger.

Och när vi nu är inne på premiärer av olika slag så är nog första tanden snart här. Det ser ut så. Kanske svårt att se på bilden, men två små vita grejer börjar synas under tandköttet. Kanske slipper Astrid se ut som en tandlös gammal gumma så länge till ;)


1 kommentar:

  1. Kul att det gick bra med att sova i eget rum!:)
    Söt hon var i duschen! Jag testade att duscha Vilja också men det var inte liiika kul som att få plaska i diskhon(haha,jag badar henne alltid där,baljan är för tung för att ha i köket och toaletten är så liten;-)..)

    SvaraRadera