fredag 28 maj 2010

Goda grannar?

Vi ska få grannar! :) Tre stycken till och med. Vi har ju fått förhandsbeskedshandlingar (eller vad det nu heter) hemskickade för underskrift för några veckor sedan och där framgår ju personuppgifter så vi vet att det inte är några pensionärer som ska bygga hus på åkern bredvid oss. Det är tre unga familjer som ska flytta hit, precis som vi hoppats. Vi har ju även hoppats på att det är barnfamiljer så att våra små ska ha någon att leka med i närheten. Idag var en av husbyggarna på plats och inspekterade sin tomt och Thomas pratade med honom en stund. Det visade sig att de har två barn, varav äldsta är 3 år, och ett tredje på gång med BF kring årsskiftet. Det kan ju inte bli bättre!! :) Vi får hoppas att våra småttingar kommer bra överens med deras. Hur familjesituationen ser ut för de andra två familjerna som ska flytta hit vet vi inte än, men de är ju unga så de borde ju kanske ha barn på gång åtminstone. Vi vet nu att ett hus levereras i augusti och ett i oktober. Det tredje kommer så snart som möjligt därefter och det var pappan i den familjen Thomas träffade idag.

Det ska verkligen bli jätteroligt med grannar. Ibland känns det som att vi bor mitt ute i ingenstans och inte har någon i närheten. Dessutom blir det ju bra för barnen att ha någon att leka med på "rätt" sida av stora vägen.

Det blir hur som helst riktigt nice med nya, förhoppningsvis goda, grannar! Kanske får jag någon trevlig mamma att sitta och tjöta med bara ett hus bort över en kopp kaffe under mammaledigheten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar