lördag 29 maj 2010

Så gott

Måste bara dela med mig av ett recept på en sallad som Thomas blivit bjuden på hemma hos en av sina chefer. Den är sååå god. Vi åt den ikväll till köttet vi (läs Thomas) grillade.

Babyspenat
Gorgonzola/mascarpone

Blanda:
2 msk balsamvinäger
2 msk matolja (INTE olivolja)
2 msk flytande honung
½ msk socker
salt
svartpeppar

Blanda gärna dressingen dagen innan. Sockret måste hinna lösas upp ordentligt.
Smula ner osten i babyspenaten och häll dressingen över och blanda ordentligt.

Vi brukar ta 2 påsar babyspenat till 2 personer, men det beror ju på hur mycket tillbehör man har till maten utöver salladen.

Osten är så snuskigt god!! Smakrik (gorgonzolan) och ändå så mild och len i smaken (mascarponen).

Ni måste testa den här salladen! :)

1 kommentar:

  1. Lät ju kanongott och ganska enkelt. Måste helt enkelt pröva.

    SvaraRadera