lördag 8 maj 2010

Lördagsutflykt

Vilket härligt väder vi har haft idag! Vi bestämde redan igår att vi ska hitta på något roligt om det är bra väder. Ja vi tänkte ju naturligtvis göra något roligt även om det skulle ha varit trist väder också, men då hade det kanske blivit Leos lekland eller något liknande.

Efter att ha gett lunch åt barnen hemma mötte vi upp familjen Curman och styrde bilen mot Hertsön. Vad gör man på Hertsön en lördag kan man ju undra. Jo man fikar gott och billigt och tittar på höns och söta små lamm på Hertsö Miljögård. För 86 svenska riksdaler fick vi 2 varma mackor, 1 kanelbulle, 1 chokladboll, 1 kärleksmums och 2 koppar kaffe. Inne i stan på ett av de trendiga caféerna skulle vi kanske ha fått varsin latte för de pengarna.

Vi trodde att Alice nu har blivit så stor att hon förstår det här med djur och att det är roligt att titta på dem och så var det också. Hon vet ju också att lammen säger bä bä. Efter en kort stund tappade hon intresset för djuren då det fanns något mycket roligare att titta på. Bilarna som körde förbi var ju mycket mycket mer intressanta. Om det beror på ett stort bilintresse eller för att hon nyligt lärt sig att säga just "bile" vet jag inte. Men oavsett om man föredrar att titta på djur eller bilar så var det en mysig liten utflykt som jag gärna gör om någon gång. Nu vet vi ju dessutom var gården ligger. För att hitta dit tog jag fram en vägbeskrivning på internet, visade den för Thomas och frågade om han visste var det är, vilket han sa sig göra. Jag frågade om jag ändå skulle skriva ut kartan. Det var inte nödvändigt sa han för han visste ju hur man hittar dit. Vad hände? Jo vi fick kryssa mellan villorna och radhusen ett bra tag innan vi tillslut hittade gården. Är inte det typiskt karlar?! ;)



Som vanligt sov Astrid i vagnen under utflykten, men sötnosen måste ju också få vara med på bild:) Den här bilden är tagen hemma och har inget alls med dagens utflykt att göra.

1 kommentar:

  1. Vilken mysig utflykt! Den borde vi skriva upp på att-göra-när-man-är-mammaledig-listan :)
    Den behöver fyllas på!!!

    SvaraRadera