söndag 17 april 2011

Helg

Helgerna går alldeles för fort och det känns som att man aldrig hinner allt det där man vill hinna. Lite har vi fått gjort i alla fall.

Vi har skottat fram sandlådan så att Alice ska slippa sitta på gårdsplanen i sandresterna och gräva. Vi har påbörjat att skotta på altanen på baksidan. Det tar alltid lite tid för snön att smälta där då det alltid blir stora drivor. Grillen står gömd längst in i hörnet bakom en hel massa snö och den vill vi ju få fram snart.


Vi har haft grillpremiär. Dock på en liten grill då vi aldrig tog oss fram till den stora. Och ja jag vet, vår grillpremiär blev typ väldigt mycket senare än för de flesta som verkar ha dammat av sina grillar för flera veckor sedan, men men nu har grillsäsongen startat även för oss :)


En söndagsutflykt till Hertsö Miljögård har vi också hunnit med. 2 våfflor, 2 varma mackor, 4 koppar kaffe, ett glas saft och en kanelbulle för 135 kronor. Det kallar jag billigt fika. Alice tyckte att bullen var så god att hon ville bjuda en pojke som sprang förbi vårt bord. Hej, jag heter Alice. Pojken, kanske vill du smaka fika? Alice var väldigt fascinerad av fårarna och ville att vi skulle lyfta in henne till dem. Astrid försökte låta som fåren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar