onsdag 13 april 2011

MR

Denna fantastiskt härliga vårdag har vi spenderat inomhus på sjukhuset i Piteå. Kul. Oavsett väder var det här ingen dag jag har sett fram emot, men nu är magnetkameraundersökningen avklarad och jag hoppas att det här var sista gången Alice behövde sövas.

Inte är det lätt att försöka lura i Alice lugnande medicin genom att blanda ut det i saft och inte är det en lätt match att sätta nål på henne heller. Gör man sådana dumheter är förtroendet förbrukat och man ska inte tro att det efteråt, när allt är klart, går att bjuda henne på saft, glass eller smörgås. Sur som en citron var hon ända tills vi gick ut genom sjukhusets dörrar. Då ville hon prata igen och när vi frågade henne om hon ville ha något att äta blev svaret: Hamburgare! När man har varit fastande sedan igår kväll och varit så duktig som Alice har varit idag får man naturligtvis välja vad man vill äta. Innan vi åkte hemåt igen blev det Maxmat åt Alice och en kanelbulle till efterrätt. Gott tyckte Alice och det verkade som att det räddade resten av dagen.

Inte så nöjd - Ganska så mycket mer nöjd

3 kommentarer:

  1. Mosters duktiga tjej! Vad skönt att det gick bra :)

    SvaraRadera
  2. Hon är verkligen duktig. Så jobbigt det ska vara att fara ut och in. Själv hade man ju varit livrädd och inte nöjt sig med maxmaten för att tabort den hemska händelsen.

    SvaraRadera
  3. Skönt att det gick bra med MR-undersökningen. Och nej vi vet inte varför Elina kom för tidigt, troligtvis på grund av en infektion men inga prover visade på det (dock såg livmoderhinnorna konstiga ut och moderkakan luktade konstigt). Om det var en infektion så har jag ju goda chanser att gå full tid den här gången. Man kan ju hoppas på det iaf.

    SvaraRadera