söndag 6 mars 2011

Det gjorde ni bra!

Att hitta presenter till en 1-åring som egentligen inte behöver något särskilt är inte lätt och allt barnen behöver får de ju liksom löpande ändå. Jag tycker ändå att vi allihopa lyckades bra. Inte för att det är så jätteviktigt med presenter, Astrid har ju liksom inte koll på vad det innebär att fylla år än, men det är ju klart att man måste få något när man firar sin första födelsedag! Det är ju förmodligen inte så intressant att se vad Astrid har fått, men bara för att alla lyckades så bra så visar jag det ändå :)


En "B som i busig"-tavla från Isaform fast i grönt och med en busflicka på ska snart få pryda väggen i Astrids rum. Väldigt passande för ett litet busfrö som Astrid. Alice har "Ä som i älskling" så nu har de varsin.


Nu när vi börjar närma oss att fixa till i Astrids rum passar det ju väldans bra med fina fågelkrokar..


..och väggdekoration.


När Astrid väl fått sitt rum i ordning finns det förhoppningsvis en liten myshörna med massor av kuddar där hon kan ligga och läsa. Hon älskar böcker så att få lite påfyllning i bokhyllan gillar vi allihopa.


Förskolestarten är ju inte jättelångt borta så en ryggsäck kan ju faktiskt behövas..


..precis som ett par innetofflor.


Nu när Astrid är en stor tjej som troligtvis snart går behöver hon förstås ett par sneakers för det har ju alla stortjejer. I alla fall storasyster. Egentligen skulle hon få ett par svarta sneakers, men det fanns inga i hennes storlek så det blev ett par väldigt rooosa.

1 kommentar:

  1. Åhh vilka fina presenter! Nu vill jag också fylla år.

    SvaraRadera