lördag 5 mars 2011

Jopikgården

Det blev Jopikgården den här helgen också. Det är himla mysigt där, men idag blåste det minst sagt friska vindar. Inomhus på punschverandan där solen lyste in och värmde var det hur skönt som helst att sitta. Det är förresten tur att vi har småbarn och är uppe tidigt så att vi kunde vara där och hänga på låset för det blev snabbt långa köer för att få äta goda laxmackor och våfflor. Vi hade tur som tog oss från ön innan den tillfälliga snöstormen även om det ett tag såg ut som att vi skulle bli kvar på Hindersön pga alla bilar som körde fast för att de inte hade vett att vänta till en mötesplats för att mötas på den smala vägen. Tur att vi hade Thomas med som kunde styra upp det hela och tvinga några bilar att backa hela vägen ut på isvägen igen ;)

2 kommentarer:

  1. Åh jag vill också till jopik å fika men vi vågar oss inte dit för då kanske Göran ser oss..

    /Jennie

    SvaraRadera
  2. HAha menar du att du varit till hindersön och inte vet vem Göran är? ;-)
    Han är iaf en lite speciell typ, blev påkörd av en buss som barn, bor där året om med sin pappa (mamman dog förra året)han är väl runt 45 år.
    Sen P har varit där å jobbat för 10år sen så ringer han varje vecka å vill snacka.. Helst snusk som även är hans favorithobby. Han har nog Luleås största porrsamling (tidningar, böker å filmer) den lär då iaf vara bland det älsta och hårigaste samlingen :-P
    HAr själv blivit inbjuden till friggisen där han har den, imponerande ;-)
    Sen har han röntgensyn så han har sett mig naken, P ska passa sig för han kan charma mig med sina vackra ögon, ja du förstår han e lite speciell. Att han sen bara duschar vart tredje år och går runt i hellyhansen tröja dygnet runt gör han extra attraktiv.
    Han brukar iaf dra runt på en gammal skoter och hänga utanför jopik, kan dock hända att dom sagt åt han att han inte får vara där då han "skrämmer" kunder..

    Nu vet du vem göran är och varför vi lite fint vill undvika honom :-P

    SvaraRadera