söndag 29 maj 2011

Inspirationshelg

Halva lördagen spenderades i Piteå, bland annat på Sinnenas Ateljé. Den här helgen hade de något som kallades Pite Oasen och förutom växter kunde man även inspireras av annat som trädgårdssten, grillplatser mm. Perfekt för oss som står i startgroparna att ta tag i vår trädgård efter att ha fått hjälp med en skiss över hur det ska se ut. Lite ruggigt och trist väder för att strosa omkring utomhus för att titta på allt fint bara.


För tillfället är vi mest ute efter träd och buskar som ska planteras, men en och annan kruka ska väl också placeras ut på altanerna. Vi har verkligen inte gröna fingrar, gillar inte pensionärsblommor som vi brukar kalla det i en massa olika färger utan vill ha det rätt enkelt och inte för mycket, men något vill man ju ändå ha för att det ska se trevligt ut och det är nog inte omöjligt att det blir något sådant här för att fylla ut lite på vår stora altan. Enklare att sköta kan det ju knappast bli. Jag hoppas så att Sinnenas Ateljé kan fixa alla de träd och buskar som står på vår lista för jag har faktiskt inte lust att handla hos vår närmsta handelsträdgård. Mer nonchalant och tråkigt bemötande kan man nog inte få. Trist, men nu har vi ju hittat ett himla trevligt ställe :)


Alice tyckte mest om stenarna. Hon tyckte även om den fina lilla kaninen som bodde under en blombänk och ville så gärna krama den. Innan vi skulle åka vidare för att luncha stod Alice och hängde vid några av blommorna och sa att de var goda. Hungrig kanske? ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar