tisdag 24 maj 2011

Omplåstrad

Efter att ha lämnat Alice på förskolan fortsatte jag och Astrid för att köpa lite grejer till medicinskåpet, främst förbandslådan då. Vi upptäckte igår att vi inte var så himla bra utrustade när olyckan är framme.


Medan vi väntade på att apoteket skulle öppna fick Astrid en bok. Något måste man ju få när man har ajaj. Inte för att hon verkar ha ont, men ändå.


Nu är vi utrustade. Vi borde ha det mesta som behövs för att tvätta sår och plåstra om. Vi kom därifrån med en första hjälpen väska till bilen också.


Astrid är inte helt nöjd med sitt plåster och tyckte inte att det gick att använda båda händerna när hon skulle äta lunch. Snyggt blev det inte, men försök att plåstra en liten hand på en liten tjej som är allt annat än stilla. Drog några varv med tejp över så att risken för att hon sliter av plåstret minskar. Det blev i alla fall bättre än den boxarhandske jag utrustade henne med först. Hon fick ha den en liten stund innan det slog mig att hon har en liten blåsa på handen och inte en bruten hand typ. Ä de? undrar Astrid olyckligt och håller fram den omplåstrade handen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar