söndag 27 februari 2011

Söndagsutflykt

Nu när Alice har kommit hem från farmor och farfar passade vi på att göra en liten familjeutflykt. Svärisarna följde också med. Vi hade egentligen tänkt vänta med att ta oss ut till Hindersön och Jopikgården för att fika till nästa helg då lillasyster kommer. Att köra bil på isvägen är ju en sån där exotisk grej man måste göra när man har Stockholmsbesökare här. Ungefär som att man måste stanna mitt på vägen för att fotografera om man ser en ren ;) Men att vi åkte dit idag hindrar ju inte att vi gör det igen nästa helg. Barnen tyckte det var jättekul. Förmodligen mest för att de fick goda våfflor och gott fika. Det där med att ta sig en bit ut i skärgården med bil på vintern tror jag inte att de reflekterade så mycket över :)

Det tog ju lång tid att köra dit så Astrid passade på att ta en powernap i bilen. Alice ville sitta på farfars axlar och farmor gick bakom och höll i henne då hon var rädd att Alice skulle trilla.

Det är så gott med våfflor att man måste göra en lite galen min. Alice var himla nöjd med att få våfflor, muffins, morotskaka och chokladbiskvi. Hon provsmakade allas fika :)

Astrid var som vanligt tokglad och hälsade artigt på alla andra fikagäster medan Alice var upptagen med att fika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar