lördag 27 augusti 2011

Snart är vi redo för vinter

En gammal och en ny lurvoverall. Älskar lurvisarna. Så himla bra när de sover i vagn på vintern och även om "till och från bilen"plagg. Har även haft dem under den vanliga vinteroverallen de kallaste vinterdagarna. Den nya turkosa med cerisa kantband var något större än Alices lila så Astrid får nog ta över den och Alice får den nya. Stackars Astrid som får ärva så mycket. Inte ens Astrids nya rånis som är ett facebookfynd är ny. Älskar rånisar också. Så himla praktiska med mössa och halsduk i ett.

Har även fyndat en helt ny vinteroverall åt Alice och ett par Kavatskor. Gillar ju Kuomaskorna hon hade förra året, men jag kunde inte låta bli att prova dessa när Ellos hade 50% rabatt på valfri vara samt fri frakt. För 349:- kändes det värt att testa och i värsta fall får de agera extraskor. Det går lite kläder nu när båda barnen har börjat förskola. De har nästan aldrig samma kläder när vi hämtar dem som de hade på morgonen. Det lustiga är att det är Astrid som är i störst behov av nya kläder. Hon borde ju ha en hel hög att ärva av Alice, men så är inte fallet just nu så hon har fått lite påfyllning i sin garderob. 3 tröjor från Åhléns och ett par leggings från Lindex till det lilla barnet och en klänning/tunika från Lindex till det större barnet. 249:- för 5 plagg tycker jag är ett väldans bra pris. Regnbågströjan till Astrid har jag fyndat på fejjan. 

Nu återstår "bara" inköp av underställ och Reimarånis till Astrid, eventuellt ett par vinterskor till någon av dem och extra handskar till båda två, men sedan är vi redo för minusgrader. Fast det betyder inte att jag vill att det ska bli minusgrader just nu. Det får gärna dröja ett bra tag till.

1 kommentar:

  1. Men jaa, jag hämtade ut Astrids "nya" overall idag på Ica och den är helt underbar (även om regnbågen fortfarande är smått fantastisk;) så nästan att det blir pyttelite roligt med vinter sen. Men inte idag!:)

    SvaraRadera