tisdag 2 augusti 2011

Vi jobbar och står i


Vad man än ska göra vill Alice vara med och hjälpa till. Det funkar inte alltid så bra med hennes hjälp, men oftast gör det ju faktiskt det. Ska jag torka fönsterkarmar innan de ska målas så vill Alice naturligtvis ha en egen hink och trasa. Tack och lov höll hon sig på behörigt avstånd från fönsterna och nöjde sig med att torka bron, vilket ju var bra för där finns en massa fula fläckar efter att det har spillts glass, saft och mat. Det har vi visserligen slutat bry oss om för bron/altanen ska ändå rivas och byggas om. Inte i år, men förhoppningsvis nästa då det även ska läggas lite plattor här och där, stenrabatter ska anläggas, det ska planteras lite mer buskar, uppfarten ska göras i ordning osv osv.

Tagen på bar gärning, i vårt minst sagt ostädade osnygga garage, med penseln i högsta hugg i full färd med att måla fönster. Ja alltså inte på själva fönstret utan på ramen. Det är verkligen på tiden att det blir gjort nu. Fyra garagefönster och ett fönster i Astrids rum ska målas, men det tar lite tid för man kan ju liksom inte måla alla sidor på en gång och torktiden är ju tyvärr något längre än en kvart.

Trots att vi har en stor fin altan på baksidan av huset sitter vi konstigt nog ofta på den fula fula bron på framsidan och äter mellis. Det verkar inte bekymra Alice på något sätt, hon är nöjd så länge hon får äta alla måltider utomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar