söndag 1 januari 2012

Nu har hon gått och blitt galen den där Malin

Har hon blivit tokig kanske någon tänker och ja det har jag säkert. Vem köper löparkjolar mitt i vintern liksom. Uppenbarligen jag i alla fall. Jag längtar så till träningsveckan i Portugal i april där jag inte bara tänker köra crossfitpass utan även hoppas på en och annan härlig morgonrunda på stranden. Jag längtar även till sommarens alla löppass och vis efter förra årets rundor i värmen investerar jag nu i kjolar för att slippa få värmeslag. Inte ens korta tights var luftigt och svalt nog för mig som har svårt för träning i värme. Fast innan sommaren ser jag faktiskt väldigt mycket fram emot några löprundor under vintern och våren. Jag vill ju få användning för mina nya fina Icebugs. Tyvärr blev det inget av mina planer att springa 10km årets sista dag. Tyvärr blir det inget träningspass årets första dag heller då förkylningen inte vill lämna min kropp. Bättre start på året hade jag kunnat önska mig, men som man brukar säga "if life gives you lemons, make lemonade". Kan jag inte träna så kan jag ändå göra det bästa av situationen och nyttja tiden till något annat vettigt.
Jag tycker faktiskt att 600 kr för en löparkjol är hutlöst, men till halva priset känns det mer humant så nu har jag shoppat även min andra löparkjol på rea. Kjolen är dessutom vändbar så om man vill kan man ju säga att jag fått 2 kjolar för 300 kr. Fast jag vette sjutton om jag kommer att vända den prickiga sidan utåt. Det kändes lite som Prussiluskans klänning fast i minikjolformat. Ja, vi tittar mycket på Pippi hemma hos oss just nu.

Minns ni strumptestet jag gjorde? Det fungerade inte bara i vattenglaset. De transporterar verkligen bort fukten. När jag tar av mig skorna lämnar jag fuktiga avtryck på golvet. När strumporna åker av och jag går barfota på golvet blir det inga avtryck. Hittills är de här mina favvostrumpor. Dessutom är de ju så himla fiffiga då de är märkta med höger och vänster. Det kan ju liksom inte gå fel då ;)
Också reashoppade. Bra tillfälle att passa på att fylla på i strumpförrådet.

1 kommentar: