torsdag 22 juli 2010

Bara en sån sak

Innan jul frågade Thomas om jag skulle vilja ha en Iphone eller en vanlig mobiltelefon. Jag svarade att när jag köper en ny telefon så ska det vara en med bra kamera så att jag slipper släpa omkring på vår vanliga kamera hela tiden. Jultomten dök då, som av en händelse, upp med en "vanlig" mobiltelefon som jag är supernöjd med.

Nu när jag var i Stockholm och hälsade på lillasyster visade hon en app i sin Iphone. I varje Beckfilm kläcker Gunvald Larsson ur sig minst en kommentar som får en att åtminstone dra lite på mungiporna och med den appen kan man alltså lyssna på dessa kommentarer och se filmklipp. Bara en sån sak skulle ju göra det värt att skaffa en Iphone ;)

"Sitta solo på en parkbänk i en bögpark och skjuta sig, då är man väl knappast i toppform"

"Nu börjar vi bli jävligt, jävligt trötta på ditt jävla skitsnack, nu är det dags att börja prata klartspråk,......SLÄCK CIGARETTEN, SLÄCK CIGARETTEN jag sa SLÄCK CIGARETTEN!Nu tar du faan e' mej och talar klarspråk eller så går kommissarie Beck och bokar ett rum på akuten"

"Du ska bara stå här och vänta på din tur. Du kan få en tandläkarräkning på 8000 om du inte håller käften!!"

6 kommentarer:

  1. Haha, den appen har Thomas också, han visade den senast igår för hans syster m. fam som var här:) Och ja, jag är avis, jag vill också haaa en iphone! "Nu är det dags för klarspråk din jävla bönrullare", vem älskar inte Gunvald?:)

    SvaraRadera
  2. Haha!! Ja, men tänk min andra favorit-app: Max-locator! :D Grannen är inte så tokig på att kläcka ur sig härliga kommentarer heller. Skulle vilja ha en app med grannen också!

    SvaraRadera
  3. hahahahaha!jag ska nog skaffa mig en san jag med!hahahaha!

    SvaraRadera
  4. Haha Robert har också den appen. Det är något visst med Gunvald....! ;-)

    SvaraRadera
  5. Vill också ha! :)
    Ang din kommentar i min blogg så är Casper lite drygt 2,5 år (han fyller 3 i oktober) Jag ser redan fram i mot kommande år då dom är ännu äldre, för det finns så mycket aktiviteter för barn på såna hotell, men nu var ju både Tilde och Casper i minsta laget för att kunna vara med om allt:) Men, resan var toppen! Hade inte kunnat vara bättre!

    SvaraRadera
  6. Jag ville ha en iphone redan innan, men nu vill jag ju inte ha den mindre heller!;)

    SvaraRadera