måndag 12 juli 2010

Samma lika

Just nu händer inte så mycket nytt hemma hos oss. Vi varvar inoljning av altanen och målning av huset med dopp i poolen. Trots att vi försöker jobba på här hemma för att få bocka av några projekt på listan så är det härliga dagar nu.

Efter att jag började morgonen med att trampa på en halväten macka som någon slängt på köksgolvet tog vi med oss morgonkaffet ut. Alice lekte i pyjamas bland stenarna medan vi drack vårt kaffe i det härliga ljudet av grävmaskinerna som förbereder husbyggena på åkern bredvid oss.


Astrid har som vanligt spenderat större delen av dagen på en filt. Nu ligger hon definitivt aldrig kvar på samma ställe där man lagt ner henne. Hon förflyttar sig genom att rulla. Än går det inte så fort, men det är väl bara en tidsfråga. Hon är så söt när hon drar in båda knäna under kroppen och sprättar iväg benen med sån kraft att hon "hoppar" en liten liten bit framåt. Oj vad hon skulle vilja krypa efter storasyster.

1 kommentar:

  1. Låter härligt, precis som det ska vara på sommaren. Projekt lär man säkert alltid ha så man får ta några lite i taget och så passa på och mysa i massor!:)

    Fast jag skulle inte bli ledsen om jag en dag kom hem och framsidan på vårat hus plötsligt hade bytt panel och målat sig alldeles själv... eller om någon annan gjort det!;)

    SvaraRadera