lördag 18 december 2010

Dagens lunch

Efter frukost, lite innelek till tonerna av Hoppe hoppe hare, adventskalenderöppning och utomhuslek och premiäråkning med boben i backen som farfar fixade med traktorn igår smakar det gott med saffranssoppa med aioli.

2 kommentarer:

  1. Gissade nästan det, för vore lite lustigt att specialbeställa gran med kottar och inte behålla kottarna ;-) Men kanske vore något för oss också när vi nu ska skaffa gran, tycker inte heller vanliga plastgranar är alltför fina!

    Ja, jag tycker också det ska gå att vara lite flexibel. Antingen om barnen orkar vara uppe lite senare en kväll eller somna i gästsäng/egen vagn/famn några timmar. Dock fungerar ingen av metoderna hittills för oss! :-S Livia somnar relativt lätt, sover 15-30 min. Sedan är det kört. Men hon är allmänt rätt känslig för nya platser, kanske spelar in? Hoppas det går till sig för är faktiskt rätt begränsande!

    PS. Saffranssoppa med aioli lät sjukt gott. Och juligt!

    SvaraRadera
  2. Det har vi också ätit! Fast igår till vuxenmiddag! Och så njöt jag idag till lunch också. Hanna vill förstås inte smaka! Men nu älskar hon GRÖT i alla fall - alltid något :)

    SvaraRadera