torsdag 9 december 2010

Dagens

Dagens längd, vikt och huvudmått är 73 cm, 8650 gram och 43 cm. Astrids alltså. Hon fortsätter att ligga lite över på längden, ungefär på mittkurvan när det gäller vikt och så har hon fortfarande ett litet nätt huvud. Enligt "schemat" så ska man ju gå på bvc vid 6, 8 och 10 månaders ålder. Vi fick 6 månaderskontrollen när Astrid var 7 månader och kände inget behov av att gå dit för att väga och mäta efter bara 1 månad så vi väntade med att åka iväg till idag då det var riktigt kallt för att få lite ny statistik i bvcboken.

Dagens outfits kan vi väl bjuda på också. Astrid i sin ärvda bullbody från Sobea och Kappahlstrumpisar. Alice i baströja från H&M och leggings från Lindex. När Astrid hade på sig sin Mysungarkjol så ville naturligtvis Alice också ha sol. Vilken tur då att hon har en likadan. Inget nytt på någon av dem alltså utan ett hopplock av vad vi kunde hitta i deras klädhögar.

Numera ser man Astrid stå i den här positionen stora delar av dagen (som på den högra bilden). Hon jobbar alltså på att ta sig upp till stående. Än har hon inte lyckats.


Alice har återupptäckt sin favvoleksak från förr. Skillnaden är att hon numera ofta håller upp den så att inte Astrid ska kunna vara med och komponera låtarna.


Att se Alice hålla i en docka är ingen vanlig syn. Det är mer vanligt att hon, och Astrid också för den delen, hellre väljer att leka med bilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar