lördag 11 december 2010

Hemmalördag

En febrig Astrid betyder en lördag hemma. Inte för att vi hade planerat så mycket. Leos eller badhuset fanns i bakhuvudet som eventuella aktiviteter. De funderingarna får ligga kvar där bak till en annan helg. Istället har jag gjort Rocky road, Alice har badat här hemma med farmor och farfar. Hon är numera som en fisk i vattnet och simmar runt hur bra som helst med sina armpuffar, hoppar från poolkanten och så är det naturligtvis Alice som styr om, när och hur länge vi får ha bubblor i vattnet.

En väldigt nöjd Alice som har fått provsmaka Rocky roadsmeten springer i väg med sin äppelsin.


Astrid har varit på relativt gott humör trots febern, men ändå mest velat hänga i någons famn. Mest i min. När livet inte är helt kul är mamma bäst.


Efter att ha ätit fisk- och skaldjurssoppa med saffran och aioli och när barnen gått och lagt sig klädde vi granen. I år får den vara en "överraskning" för dem när de vaknar. Nästa år ska vi klä den tillsammans. Nu väntar lite julklappsinslagning och slappande i soffan. Vi måste nog provsmaka lite choklad också bara så att vi vet att den går att äta ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar