söndag 5 december 2010

Tjejhelg dag 3

Sista dagen i huvudstaden började där den slutade i går, i badkaret. Det blev dock en kortare badning då Alice nog tyckte att jag hällt i för mycket badskum, hon hittade ju inte sina flaskor som hon lekte med.


Medan vi väntade på Monica satt vi i lobbyn en stund och Alice skulle provsitta alla fåtöljer och titta på alla bilar som körde förbi utanför fönstret.


Efter en lunch med Malin (moster också såklart) var det dags att träffa tomten på NK. Alice som var så glad över att ha fått träffa tomten på skyltsöndag var inte alls imponerad den här gången och höll sig krampaktigt fast i moster.


Hej då Stockom säger Alice och tittar på flygplanen medan vi väntar på Arlanda. En del försenade och inställda flyg var det även idag, men vi hade samma tur som i fredags och vårt plan kunde lyfta i tid.

Vilken mysig helg vi har haft, jag och Alice! Det här gör vi gärna om snart igen. Hon är verkligen så lätt att ha att göra med och blir aldrig gnällig utan är med på det mesta. Efter alla intryck somnade hon gott utan protester i sin säng hemma i kväll och jag kommer nog att göra detsamma snart.

1 kommentar: