måndag 9 augusti 2010

Bvc

Idag var det dags för 5-månadersbesöket för Astrid på bvc. Dagens vikt är 7320 gram och dagens längd 67 cm. Hattmåttet är 41 cm. Hon ligger nästan precis på mittenkurvan på vikten, lite över på längden och lite under på huvudomfånget, men så har det varit hela tiden så hon följer sina egna kurvor precis som hon ska.

Det är ju som vanligt lite roligt att jämföra barnen. Alice vägde vid samma ålder (korrigerat förstås) 7110 gram och var 62,5 cm lång eller kort kanske man ska säga.

Två sprutor fick Astrid också. Den första brydde hon sig inte alls om. När hon fick den andra grät hon i 3 sekunder och blängde lite surt på sköterskan. Värre än så var det tydligen inte. Än får jag väl tillägga. Vi får väl se om hon får feber om några timmar, lagom till ikväll när vi vill sova :)

Glada 5-månaderstjejen som fått äta plommon i sin fresh food feeder. Smaskens!

4 kommentarer:

  1. Ja, glad är hon verkligen! :)

    SvaraRadera
  2. men hallå mamman! Du är ju mammaLEDIG, då har du väl tid att uppdatera bloggen?! ;) Har inget att göra på jobbet! :)

    SvaraRadera
  3. Ja som mammaLEDIG har jag massor av datortid..not ;) Fast ibland hinner jag ju klämma in några minuter framför datorn :)

    SvaraRadera
  4. haha! Skönt att du klämt in lite inlägg nu iaf :D Själv jobabr jag, men har huuuur mycket tid som helst till annat(på arbetstid)!

    SvaraRadera