tisdag 3 augusti 2010

Pingviner och pantrar

Kom ju på att Alice faktiskt är i behov av lite långärmade tröjor inför hösten och vintern. Jag tror att jag har hittat den som nog kommer att bli favvotröjan i höst. Kanske inte för Alice, men för mamman :)

Mini Rodini kommer alltid med så coola kläder och så även i höst och trots att jag försöker att inte ens titta på barnkläder så råkar man ju då och då utan att man ens letar rent av snubbla över dem. En pingvintröja och en pantertröja från Oiidesign får det bli. Ja jag vet att en av dem är kortärmad, men det är väl sommar ett tag till? :)

5 kommentarer:

  1. Ja haha. ante går o ojjar sig och säger att det kommer svida i plånboken när jag börjar shoppa. men barnet måste ju ha kläder;) .. han har satt en regel på max 4 plagg i månaden o det kan jag väl hålla då..;)

    Älskar tröjorna. var ute efter panterbodyn på Minirodini men den fanns bara i 80/86 o på vintern blir det nog inge bra. men jag köpte en zebramönstrad långärmad body ( i lila var mönsteret) från mini rodini på NK. superfin! OCH halva priset:D

    SvaraRadera
  2. Åhh vilka kläder! Jag måste förhandla upp lönen rejält om jag ska ha råd att bli mamma sen ;) Haha!

    SvaraRadera
  3. Supersnygga alltså! Ebba vill som också ha ;P Och med tanke på att hon just nu äger massor med kortärmat så måste nog en och annan långärmad införskaffas :D

    SvaraRadera
  4. Köööp! Skitsnygga! Jag gillar aporna också (eller vad det är) men skyndade mig sen att stänga ner sidan innan jag skulle råka stoppa något i varukorgen!;)
    Tänkte försöka fokusera och lägga pengarna på ytterkläder istället ett tag. Försöka!;)

    Inte riktigt lika roligt dock och betydligt dyrare blir det nog också...

    SvaraRadera
  5. Ja den nya beck var skitbra! Lite väl hemsk kanske hehehe =)

    Kuuul å shoppa barnkläder.... ska nog kolla om det inte är nått som Holger behöver iaf.... ;)

    SvaraRadera