onsdag 18 augusti 2010

Nypremiär för skrik-Astrid

Gåstolen har åter tagits i bruk hemma hos oss. Nu av en annan användare. Inte för att Astrid vet hur man gör eller ens har visat att hon är intresserad av att gå när vi håller i henne utan för att hon under en kort stund ska vara lite mindre frustrerad av att inte kunna sitta eller krypa. Under den korta stunden hinner man om man har tur ge Alice mat eller kanske till och med laga mat åt sig själv. Från att ha varit världens lugnaste Astrid som varit nöjd mest hela tiden har hon istället blivit skrik-Astrid. Inte så att hon gråter, men hon gör sig hörd om man säger så. Hon talar klart och tydligt om att hon minsann inte är nöjd med att bara ligga på en filt på golvet och sprattla. Fast att kunna sitta själv är nog inte så långt borta. Lite rund är hon om rumpan än och lite oberäknerlig är hon då hon kastar sig bakåt ibland, men snart så.

En liten liten stund är världens sötaste skrik-Astrid road av att hänga i sitt vrålåk.


Den är tydligen extrautrustad med napphållare.


Tydligen är gåstolen intressant även för stora barn. Det tog inte många sekunder innan Alice hade klättrat upp i den vid ett obevakat ögonblick.

1 kommentar:

  1. Holger har blivit en skrik-Holger. Han är som inte ledsen men hat skriiiiiker när han fått ligga på en filt eller i babygymmet för länge :)

    SvaraRadera