måndag 30 augusti 2010

Vagn och stövlar

Idag fick jag tummen ur och monterade den andra sittdelen på syskonvagnen. Astrid har inte varit helt nöjd med att ligga ner på sistone om man säger så. Betydligt mer nöjd var hon när hon fick premiärsitta en stund ute på gården. Först tittade hon med stora ögon på Alice och såg ut att tycka att det var hur coolt som helst att få sitta som storasyster. Vi hann dock inte vara ute mer än 5 minuter innan regnet kom och nej, vi har fortfarande inte något regnskydd till vagnen. Är förresten fortfarande sugen på en P&T som "shoppingvagn", men det får nog vänta ett tag till om det inte helt plötsligt börjar regna pengar över oss.


Sötaste systrarna sida vid sida.


Och så en bild på sötaste Alice som är ute och kör bil med nya stövlarna vi blev tvungna att köpa då hennes fötter har vuxit och vi inte får in en tjockare strumpa i dem längre. Kändes lite trist när det inte är så mycket av stövelsäsongen kvar, men 129 penkisar är väl inte så mycket att gråta över. Sen har vi ju stackars Astrid som i vanlig ordning får ärva dem :)

1 kommentar:

  1. Hej Malin!Jag har last ikapp ALLT du har skrivit sen jag akte bort i borjan av augusti!!!Trogen foljeslagare ar jag!=)
    Vilken snygg racer ni har till sotaste tjejerna-Men vad betyder P&T?
    Ha det gott och stor kram!

    SvaraRadera