tisdag 24 augusti 2010

Syskonkärlek

Att Astrid hela tiden har älskat Alice är det ingen tvekan om. Är Alice i närheten så ser hon inte åt någon annan. Alice däremot har nog tyckt att Astrid har varit ganska ointressant. Visst har hon varit go med henne, kramat henne och gett henne nappen och så, men intresset för lillasyster har mestadels varit ganska svalt. Nu känns det som att det har vänt litegrann. Förmodligen beror det på att Astrid mer och mer blir en stortjej. Hon kommunicerar på ett annat sätt, kan sitta med vid bordet och smaska på sina majskrokar medan vi andra äter, hon är helt enkelt inte längre en bebis som bara äter, sover och bajsar. Alice väljer mer och mer att vara i närheten av Astrid, hjälpa henne att få tag i leksaker som ligger utom räckhåll, skratta tillsammans med henne, torka henne runt munnen när hon kräks och krama henne.

När Astrid inte kan ta sig fram med gåstolen själv hjälper Alice gärna till.


Heeej Atit!


Kram lillasyster!

4 kommentarer:

  1. vad härligt! Jag längtar tills robin blir lite större så att tilde också får lite större intresse!

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det underbart med syskonkärlek<3 Det är så himla roligt att se Amanda lysa upp så fort Ebba kommer! Vilken tur att det gick bra för Alice när ni fick åka in på akuten, huvva! Och grattis på bröllopsdagen i efterskott:)

    SvaraRadera
  3. Så söta! Astrid säger nästan likadant, Atti, om sig själv då;)
    Hilding lyser också upp då han får syn på sina syskon, Astrid har alltid varit hyffsat snäll med honom med det är ändå roligt när han blivit mer med (och mer tålig;)

    SvaraRadera