torsdag 13 januari 2011

Snölek

Först var det ganska kul att mysa nerbäddad i vagnen och titta på när storasyster åkte skidor och busade i snön. Tittut är ju som vanligt kul att leka också. Efter en stund var det inte så kul i vagnen längre.


Det blev så mycket roligare att få vara med och kasta snö. Astrid tycker nog att den där mamman är bra korkad ibland som glömmer bort att hon faktiskt börjar vara en stor tjej som också vill leka, inte bara titta på.

Jag upptäckte förresten att Astrids overall som hon ärvt av storasyster är kort i benen. Vi trodde att vi skulle klara oss från att köpa en ny åt henne i och med att den räckte åt Alice hela förra vintern och Astrid är ju ungefär lika gammal som Alice var vid den här tiden förra året. Astrid följer ju Alices kurvor rätt bra, hon är lite lite längre, men det är så lite att det inte borde ha någon betydelse. Astrid måste helt enkelt ha längre ben. I övrigt är inte overallen för liten. Skit också!

2 kommentarer:

  1. Ellies overall börjar bli löjligt liten nu. Fan.

    SvaraRadera
  2. Så fina barnen är i sina ytterkläder. Visst är det trist när ytterkläderna blir för små i mitten/slutet av en säsong, då längtar man ju bara efter kommande säsongs nyheter:)
    Vad kul att du gillar Moonkids kläder! Märket är verkligen en stor personlig favorit här och i dotterns garderob finns en hel del guldkorn. Väldigt bra pris för kvaliteten, och som du skrev är de mjuka och följsamma och väldigt bra passform.
    Hoppas ni får en härlig helg.

    SvaraRadera