torsdag 27 januari 2011

Tidningsboken

Nu har Alice fått sin första biltidning och en överlycklig liten tjej sprang omkring med sin tidning och ropade läsa om bil! Alice bil, våran bil, mammas bil! Läsa den tidningsboken! Det är fascinerande att se en så liten tjej med ett så stort bilintresse att hon kastar sig över tidningen och börjar titta noga på alla bilder på olika bilar.


Det är för övrigt inte särskilt ovanligt att se Alice med en mössa på sig inomhus. Hittar hon en mössa ska den på. Alice ha den mössan på sig. Jättefin! Samma gäller gummistövlar, skor, vantar, jackor osv. Ibland har hon alltihopa på sig inomhus. Man skulle kunna tro att vi har kallt hemma, men det har vi absolut inte. Det är bara roligt att klä på sig.

3 kommentarer:

  1. Sötnos! Längtar upp :) Borde få besked snart!

    SvaraRadera
  2. Åh vad smart! Det har jag aldrig ens tänkt på att man kan köpa en biltidning. Vincent brukar sitta helt uppslukad i pappas famn och titta på skoterfilmer på youtube, han kan sitta hur länge som helst. Ganska skumt att han är ett sånt fan av allt motoriskt, för samtidigt är han väldigt rädd för det och vill inte åka, bara titta och fascineras av. Han är lite mesig när det väl kommer till kritan. :)

    SvaraRadera
  3. Vilken cooling! Vad kul att hon fortsätter älska bilar och annat med motorer. Väldigt praktiskt om det håller i sig till tonåren och uppåt, perfekt med någon i familjen som kan fixa bilar!:)

    SvaraRadera