torsdag 7 juli 2011

Energin räcker inte till allt

En dag som idag borde man förmodligen ha åkt till stranden eller hängt vid poolen, men jag kände att jag inte hade energi att ta hand om två busiga badande barn som kräver att jag är fullt koncentrerad hela tiden. Istället har vi handlat mat, lekt i stadsparkens lekpark, reashoppat, varit hemma för lunch och vila, medan barnen vilade gjorde jag något så viktigt som att utföra det där strumptestet och dricka kaffe, varit en sväng till Storheden, ätit glass, druckit kaffe och tittat på djuren på Hägnan, lagat köttbullar i citronfrisk gräddsås med varm haricots vertssallad och färskpotatis, kört sommarpasset plus några extra styrkeövningar då jag kände att jag fegade ur lite igår och inte gav allt när jag och Jennie sprang i sandbackarna på Niporna av rädsla att jag inte skulle kunna springa på en vecka efter det, badat barn och mitt i grötandet av barn kom maken hem med ett gäng buskar och träd som ska planteras under helgen. Ja, det var väl det kände jag att jag hade energi till att göra idag.

Alice hade bråttom. Hon planerade minsann att köpa glass.

Astrid var glad i vagnen.

Lite mellis vid kossorna.

Om det var gott? Ingen aning faktiskt. Astrid skrek som en galning hela middagen och jag bara åt och försökte stänga av hörseln.

Vi köpte kuddar på Storheden till våra Vågöstolar..
..och en korg att förvara kuddarna i.

Jag pustar ut och tittar på lekande barn i sandlådan efter att ha kört sommarpasset. Kort, men jobbigt pass.
Förutom att Thomas kom hem från Piteå med massor av buskar hade han även med sig en bok som förhoppningsvis kan ge oss lite inspiration. Det är Thomas gamla karatekompis, som äger Sinnenas Ateljé där vi köpt alla växter, som har skrivit boken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar