onsdag 13 juli 2011

Tänt var det här

Äntligen har Astrid fått en taklampa i sitt rum. Inte illa med tanke på att vi fortfarande inte har någon taklampa i vårt sovrum. Inte i kontoret heller. Det finns visserligen lampor i taket, men de är så fruktansvärt fula och ska bytas ut så de räknas inte ;)

79 pengar fick vi betala för ugglelampan på Åhléns. Lagom pris till ett barnrum som troligtvis förändras rätt mycket genom åren.

1 kommentar:

  1. Fin, stod också å tittade på en sån häromdagen. Vi har ju flyttat till vardagsrummet så E kommer nog få vårat rum :-) Dom hade ju jättemycket fint nu till barnrummet tyckte jag.

    Jag är inte sugen på mer av herbalifes pulver, har nog smakat alla deras tror jag, jag skulle vilja smaka på alla andras miljoner pulver typ :-) Hittade faktiskt ett märke som man kunde köpa provpåsar från..
    Jag är väl kanske lite nojjig å rädd men det känns som att herbalifes pulver innehåller lite för mycket socker å kolisar för mig, jag käkar ju pulver ca 3ggr per dag å skulle jag köra bara deras skulle hela min dagsranson gå åt :-P
    Fast dom är onekligen goda!

    Det där bakepro är faktiskt riktigt bra att ha i maten/brödet, rekommenderas. Sen har jag ju en förkärlek till råa ägg så sånt brukar jag dricka mellan varven ;-) Och just nu är min drog minikesella med uppvispade äggvitor och hallon/blåbär el kanel.

    Sen är det där med pulver en djungel, ju mer man läser desto mindre förstår jag. P äter det jag bjuder han på :-)

    Kör ni bara på soya el växlar ni?

    SvaraRadera