lördag 2 oktober 2010

Hur fort kan en dag gå egentligen?

Direkt efter frukost fixade jag en bulldeg som några timmar senare resulterade i ungefär 120 bullar. När jag ändå var igång och hade jäst hemma så blev det några ostfrallor också. Barnens farmor och farfar har varit här och lekt med barnen. Farfar upptäckte att tand nummer två har spruckit igenom. Alltså i Astrids mun, inte farfars. Han borde ha fått de tänder han ska ha vid det här laget ;) Thomas hann tvätta av gräsklipparen, plocka ihop resterande leksaker, utemöbler och skruva lite på locket till brunnen innan vi fick några Gammelstassare på trevligt fikabesök. Nu pausar jag vid datorn en stund medan Alice och Thomas badar bastu och Astrid härjar runt i gåstolen och snart är det dags för middagsrusningen.
En fullspäckad riktigt trevlig lördag!


Alice var som fastklistrad vid tv:n tidigare idag när det var något motorcykellopp (förmodligen heter det något annat än motorcyklar, vad vet jag, något med motor och två hjul är det i alla fall:))

Astrid verkar tycka att vi borde ha städat idag och huset är verkligen i behov av en omgång med dammsugare, dammtrasa och skurmopp, men man kan ju inte hinna med allt på samma dag.

Alice är inte helt nöjd över bastubadandet. Det blev lite bättre när hon fick några kannor med vatten att leka med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar