torsdag 28 oktober 2010

Tröttelitrött, snorelisnor och sånt

Idag var planen att åka på ngången (sången på Stor & Liten i kyrkan), men vi stannade hemma. Jag har knappt sovit pga blåsten i natt, vaknade med huvudvärken from hell idag igen och har lite ont i kroppen. Astrid är inte heller helt pigg. Om det är tänderna som spökar eller förkylning vet jag inte, men vi tar det lite lugnt här hemma istället. I eftermiddag hämtar farfar Alice och åker på öppna förskolan med henne. Hon är den som är piggast och i mest behov av att aktiveras.

Pappan i huset är sedan igår borta på jobben. Att pappa jobbar på ett ställe där man kan köpa och äta hamburgare vet Alice, hon känner igen loggan och vissa dagar förväntar hon sig att pappa ska ha med sig bojje till henne när han kommer hem. Att pappas huvudsakliga arbetsuppgifter inte består av att flippa burgare förstår hon inte och det spelar väl ingen roll för henne heller så länge hon då och då får sin bojje med böd, bitt och dessing. Jag tror att hennes favvodip är Green & Garlic. Hot Creole funkar också bra. Då vet ni det.


Idag fick vi sjunga Nyss så träffa' jag en krokodil som körde runt i en bil själva när vi valde att stanna hemma från sången.

1 kommentar:

  1. Haha vi har också sjungit om krokodilen här hemma idag! :)

    SvaraRadera